New Profesional Consult 930 x 122

ion dumitrache

VIDEO/ POIANA LACULUI: O NOUĂ ETAPĂ DE MODERNIZARE A REȚELEI DE APĂ ȘI CANALIZARE

O nouă etapă de modernizare a rețelei de apă și canalizare începe în comuna Poiana Lacului.

Citiți și: 800 000 € pentru un pod deosebit de important, nerefăcut de 10 ani!

Este vorba de un obiectiv aflat la ora actuală în faza de proiectare.

Investiția se ridică la 12, 7 milioane de euro. Implementarea proiectului va dura cca. 3 ani, astfel încât la sfârșitul anului 2023 vom vorbi de o îmbunătățire semnificativă a sistemului de alimentare cu apă și 60 de kilometri de rețea de canalizare în localitate.

Citiți și: Edilul din Poiana Lacului, în război cu un consilier USR: ,,L-am dat în judecată!”

Primarul comunei Poiana Lacului, Ion Dumitrache, explică: (VIDEO)

 

 

Amintim că, după ce, ani buni, primarul comunei, Ion Dumitrache, a tot încercat să convingă Consiliul Județean Argeș să-și pună societatea comercială aflată în subordine să rezolve problema apei potabile în localitate prin montarea unui sistem de pompare care să le asigure localnicilor continuitate la robinet,  sesizând totodată și alte autorități, de la Oficiul Județean pentru Protecția Consumatorului și DSP, până la Guvernul României,  Consiliul Județean, în subordinea căruia este distribuitorul, a alocat, în sfârșit, banii necesari pentru sistemul de pompare.

Primarul Ion Dumitrache a recent la începutul acestei luni cine nu și-a făcut treaba la timp (amănunte AICI), cum s-a rezolvat problema apei în Poiana Lacului și de ce monopolul pe distribuția apei este periculos și de ce este importantă demararea viitorului proiect de modernizare a sistemului de alimentare cu apă și introducere a canalizării cu fonduri de coeziune (2021-2023).

 

Citește și: VIDEO/POIANA LACULUI: 27 DE STRĂZI ȘI ULIȚE COMUNALE ASFALTATE. URMEAZĂ UN ALT PROIECT SIMILAR

VIDEO: O NOUĂ STAȚIE DE GAZE ÎN POIANA LACULUI. CU CÂT A FOST EXTINSĂ REȚEAUA

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3