apostoliceanu

Video: Primarul Gentea îl nominalizează pe Apostoliceanu la „Zmeura de aur”

Primarul Gentea a explicat astăzi jurnaliştilor care au fost paşii eşecului în proiectul containerelor îngropate, despre care am aflat că a fost coordonat de Sorin Apostoliceanu, în calitate de preşedinte de comisie.

Citiți și: Cristian Gentea s-a vaccinat cu doza „booster”, anunţă şi câtă lume a venit ieri la Centrul din Piteşti

 

 

Citiți și: „Guvernul a împărțit banii fără niciun criteriu în afară de cel politic”

Acum trei ani de zile a avut loc prima licitaţie pentru achiziţionarea de containere îngropate (doar containere, în primă fază) care să fie compatibile cu maşina de ridicat pe care o avea deja achiziţionată Salubritatea. După o lungă perioadă în care lucrurile s-au mişcat greoi din pricina unei licitaţii cu probleme, urmată de un proces al Primăriei cu firma descalificată, au apărut situaţiile deja cunoscute: containerele în care plouă şi maşina de gunoi care s-a stricat.

Clarificare

„A fost un singur competitor care a fost descalificat pentru că nu a putut să facă dovada acestei compatibilităţi. Firma este aceeaşi cu care avem astăzi probleme. S-a anulat procedura, această firmă ne-a dat în judecată şi noi am câştigat procesul. S-a reluat procedura şi atunci s-a luat decizia de a cumpăra şi o maşină care să fie compatibilă. Vreau să fie foarte clar, preşedintele acestei comisii a fost tot timpul domnul consilier Apostoliceanu […]. A zis că vrea să se ocupe personal şi până la momentul în care a plecat din Consiliul Local dumnealui a fost preşedinte acolo. S-au achiziţionat cele 67 de containere şi acea maşină.

 

 

Maşina este din Italia, containerele ni se spune că sunt aduse din Turcia. Eu am cerut la şedinţa operativă de vineri şi factura pentru aceste containere, vreau să văd şi eu dacă au fost făcute acolo sau pe la Slatina. Vineri, la prânz, s-a rupt braţul maşinii. După o lună de zile s-a fisurat, în condiţiile în care am lucrat cu ea la capacitate redusă”, a precizat Cristian Gentea.

Furnizorul utilajului a fost deja contactat şi este obligat să remedieze problema. Între timp, piteştenilor din cartierul Prundu li s-au adus containere clasice pentru depozitarea deşeurilor

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Un comentariu

 • Valcea iulian spune:

  Bună seara!
  Despre asta este problema despre profesionalism!
  De ce nu va puneți problema înainte!
  Bun cumpărăm, masina de la x ca este poate mai ieftina dar mentenanță cine ne o oferă?
  Ca dacă nu știi sa pui problema tot la clasicele containere ajungi!
  V am mai spus și va spun puneți mana și aduceți oameni competenți nu pe criterii politice dacă vreți sa dați randament în ochii Piteștenilor!
  Apropo orașul este foarte neîngrijit!
  Capete de canal ridicate,denivelări de asfalt peste tot.
  Domnule primar dv pe unde circulați nu va deranjează măcar vizual ca la mers nu cred ca doar aveți șofer!
  O seara frumoasa!


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441