NOR CURIER 930X122

buget pitesti

Video: S-a votat bugetul Piteştiului pe anul 2021

S-a votat bugetul Piteştiului. În şedinţa ordinară a Consiliului Local de astăzi, 22 aprilie, a fost votată Hotărârea privind aprobarea bugetului Municipiului Piteşti pe anul 2021.

Citiți și: Pitești. Circ în CL Pitești făcut de tatăl cântărețului Randi! Video

Se aprobă bugetul Municipiului Piteşti pe anul 2021 cu venituri totale în sumă de 455.588,70 mii lei, cheltuieli totale în sumă de 506.228,70 mii lei şi un deficit în sumă de 50.640 mii lei„, se precizeză în proiectul de Hotărâre.

Documentul integral poate fi consultat AICI.

Citiți și: Avans strategic: Pitești, decizie vitală pentru dezvoltarea transportului public

VIDEO – ŞEDINŢĂ ORDINARĂ C.L. PITEŞTI, 22 APRILIE 2021 (de la minutul 4, pentru VOTAREA BUGETULUI)

 

 

La votarea bugetului au fost menţionate în şedinţa de astăzi o serie de modificări şi amendamente, cum ar fi ca banii alocaţi proiectului de Parc Fotovoltaic, 160.000 de lei, să fie alocaţi pentru alte proiecte (a fost menţionat studiul de oportunitate pentru Spitalul Municipial). Asupra acestor schimbări vom reveni.

Primarul Municipiului Piteşti, Direcţia Economică, Direcţia Impozite şi Taxe Locale, Direcţia Servicii Publice şi Achiziţii, Direcţia Tehnică, Direcţia Arhitect Şef, Direcţia Administraţie Publică Locală, Juridic Contencios, compartimentele independente din cadrul  Primariei Municipiului Piteşti şi ordonatorii terţiari de credite vor aduce la îndeplinire dispoziţiile prezentei hotărâri, care va fi comunicată acestora de către Secretarul General al Municipiului Piteşti.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90