New Profesional Consult 930 x 122

1 decembrie

VINE LUME BUNĂ ÎN MIOVENI DE ZIUA NAȚIONALĂ

Vine lume bună în Mioveni de Ziua Națională. Delegaţii din oraşele înfrăţite cu Mioveniul vor participa în Mioveni la programul organizat de Ziua Națională a României.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Este vorba de delegații din Petrich (Bulgaria), Salamina (Grecia), Măgdăcești și Scoreni (Moldova), Landerneau (Franța) și Istra (Rusia).

Delegaţiile vor participa la festivitatea de decernarea a „diplomelor de aur” pentru cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie și la acordarea titlurilor de cetățean de onoare al orașului Mioveni, eveniment care va avea loc vineri, 30 noiembrie 2018, de la ora 10, în Sala Mare a Primăriei.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

După o vizită la Catedrala din Mioveni, în aceeaşi zi, de la ora 12:30, în Clucereasa, oaspeții străini vor asista la inaugurarea Monumentului dedicat eroilor din Mioveni care au făcut sacrificiul suprem pentru țară pe câmpul de luptă pentru libertatea și unitatea poporului român.

Sâmbătă, 1 decembrie, delegațiile vor asista, de la ora 13:30, în Centrul Civic al orașului, la o depunere de coroane de flori și la un program artistic, iar de la ora 17:30 vor participa la aprinderea iluminatului festiv pentru sărbătorile de iarnă.

Seara vor asista la spectacolul extraordinar dedicat Centenarului Marii Uniri, spectacol la care vor cânta Alexia Niculae, ansamblul „Dor Bucovinean” din Cernăuți, Taraful Gabi Bunea și Emilia Dorobanțu.

AICI, programul complet al evenimentelor care vor fi organizate de Primăria Mioveni cu ocazia Zilei Naționale.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90