Donaris 930 x 122

bradu

Vis împlinit la Bradu! Creșa de la Geamăna n-are egal!

Vis împlinit la Bradu! Creșa de la Geamăna n-are egal!

Citiți și: Se vinde un gigant al industriei argeșene!

Astăzi a fost o zi deosebită pentru administrația locală din comuna Bradu, dar și pentru comunitate în ansamblul ei: în satul Geamăna s-a deschis prima creșă din comuna Bradu. Este un proiect la care primarul Dan Stroe a ținut foarte mult, dorind să convingă părinții din Bradu să își țină copiii la unitățile de învățământ din localitate (în condițiile în care practica era ca părinții să își ducă odraslele mai mici sau mai mari la unități din Pitești cu care Bradu se învecinează).

Creșa construită la Geamăna cu 2,2 milioane de lei de la stat prin PNDL II și circa 200.000 de lei de la bugetul local pentru dotări este una aparte, cum rar se pot vedea în țară. ePitești.ro a făcut recent o prezentare amplă a unității moderne de la Bradu, detalii AICI

Citiți și: Super competiție la Bradu! Iată câștigătoarea finalei la fotbal!

Primarul Dan Stroe a spus, emoționat, că ziua de astăzi va rămâne în istoria localității.

La evenimentul de la Bradu au participat numeroase oficialități.

Foarte bucuroși au fost părinții și cei mici care, încântați, au vizitat clădirea, fiind întâmpinați de mascote dragi (personaje de desene animate).

Această creșă are două grupe cu 40 de copii în total, iar autoritățile locale ar dori să mai construiască una dacă cererile vor fi multe și dacă va fi identificată o sursă de finanțare.

VIDEO DE LA DESCHIDEREA CREȘEI

 

 

Donaris 555×222

Comentarii

Un comentariu

Donaris 570×90