NOR CURIER 930X122

parcari

VREI PARCARE CU TAXĂ LA BLOC? VEZI CÂND REIA PRIMĂRIA ACŢIUNEA DE ATRIBUIRE!

În Piteşti a început în 2013 atribuirea de locuri de parcare cu taxă la blocuri. Interesul este crescut, dar de la sfârşitul toamnei trecute nu s-au mai organizat astfel de proceduri, spre nemulţumirea multor locatari.

Citiți și: Schimbare uriașă! Este obligatoriu

Am cerut lămuriri la Primărie cu privire la reluarea procedurii. Viceprimarul Cornel Ionică ne-a declarat că aceasta va fi reluată undeva în luna aprilie sau mai.

„Până atunci sunt multe de făcut, dar vremea încă nu ne permite să realizăm marcaje. Toate locurile trebuie să fie marcate, numerotate… De asemenea, încă nu ne putem apuca de asfaltări. Dar procedura se va relua, pentru că cerere există. Taxa va fi și în acest an tot de 100 de lei pe 12 luni, iar atribuirea se va face doar la blocurile la care sunt suficiente locuri în raport cu numărul de maşini”, ne-a declarat viceprimarul Cornel Ionică.

Citiți și: Apare o nouă taxă! Toți vom plăti!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3