930 x122 grota rece

consiliul local

VREȚI SĂ VĂ DEBRANȘAȚI? APROAPE IMPOSIBIL ÎN PITEȘTI

Vreți să vă debranșați? Aproape imposibil în Pitești. Consiliul Local Piteşti a adoptat în ultima şedinţă din această lună un proiect privind aprobarea regulamentului de debranşare de la sistemul centralizat de încălzire.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Numărul clienţilor se diminuează de la an la an, ajungându-se acum la circa 21.000 de apartamente branşate, faţă de peste 50.000 în urmă cu mai mulţi ani. Pentru a îngreuna procesul de debranşare, Consiliul Local a impus o regulă nouă, față de anii anteriori (detalii, AICI).

Astfel, cine vrea să se debranşeze trebuie să aibă acordul vecinilor pe orizontală şi pe verticală autentificat la notar. În cazul în care nu se pot deplasa la notar, vecinii pot da acord scris şi în faţa preşedintelui asociaţiei de proprietari, dar numai dacă îşi asumă riscurile aferente (costuri mai mari, dezechilibre energetice etc.).

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

În condiţiile în care preţul căldurii şi apei calde s-a majorat cu 20% la începutul acestui an şi sunt discuţii privind o nouă majorare, oare nu este un abuz să ţii captivi clienţi care îşi doresc servicii mai bune şi să fie scutiţi de desele avarii ale sistemului învechit de termoficare? (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90