EcoMoto 930×122

bascov

ADMINISTRATOR DE FIRMĂ DIN BASCOV, REȚINUT DE POLIȚIE

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş au continuat ancheta într-un dosar penal de evaziune fiscală şi au reţinut un bărbat de 54 de ani din comuna Bascov.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că, în perioada 2016-2017, bărbatul, în calitate de administrator al unei societăţi, ar fi omis să înregistreze operaţiunile comerciale.

Prejudiciul adus bugetului de stat s-ar ridica la aproximativ 321.000 de lei, prejudiciu pentru recuperarea căruia au fost dispuse măsuri asiguratorii asupra mai multor bunuri imobile, informează Poliția Argeș.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Administratorul reținut de Poliție, Constantin Spătaru, are o fermă de porci în comuna argeșeană Drăganu. În perioada menționată, ar fi vândut animale fără să fi respectat circuitul fiscal. ar fi vândut porci, dar nu ar fi înregistrat operațiunile comerciale.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş cu propunere de luare a unei măsuri preventive. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90