930 x122 grota rece

campulung

Adoptat la un an în Canada, un câmpulungean își caută părinții în Argeș

Adoptat la un an în Canada, un câmpulungean își caută părinții în Argeș.

Citiți și: Apare o nouă Centură ocolitoare în Argeș!

Un tânăr care s-a născut la Câmpulung, în județul Argeș, dar care a fost adoptat la vârsta de un an de o familie de canadieni, își caută acum părinții biologici.

Pe o pagină de Facebook dedicată – The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României – tânărul a postat un mesaj prin care anunță că dorește să își cunoacă părinții adevărați.

Citiți și: Milioane de români scutiți de taxe! Anunț fabulos

De profesie jurnalist, acesta a început demersurile în acest sens.

„Nu cu mult timp în urmă, mă uitam pentru prima dată la câteva fotografii din România, asta m-a făcut să mă întreb despre mama și tatăl meu natural și despre restul familiei mele biologice.

Mai sunt în viață? Mama mea biologică își amintește de mine? Familia mea biologică știe măcar că exist?

M-a făcut să mă gândesc că ar trebui să mă întorc în România pentru prima dată de când am fost adoptat, că ar trebui să încep să explorez o parte din mine despre care nu știu prea multe și că ar trebui să încerc să-mi găsesc mama biologică înainte de a fi prea târziu.

Sunt atât de multe întrebări despre mine pe care nu le-am pus niciodată de-a lungul anilor, ceea ce este ironic având în vedere că sunt jurnalist”, spune tânărul.

Mesajul tânărului a fost postat în luna iunie a anului trecut.

Acesta nu precizează dacă și-a cunoscut până în momentul de față părinții.

Foto: Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3