930 x122 grota rece

Bărbat reținut

Adulterul l-a costat. Un argeșean a plătit bani grei ca soția să nu afle de amantă

O aventură extraconjugală l-a constat scump pe un bărbat din Argeș, după ce altcineva a aflat că a călcat strâmb. Acesta a căzut pradă unui șantajist a cărui tăcere trebuia să fie cumpărată. Un bărbat de 47 de ani din Pitești a început să-l amenințe că îi va spune soției de existența amantei dacă nu îi dă o anumită sumă de bani.

Citiți și: O neînțelegere dintre 2 doamne s-a terminat într-un mod neașteptat

Argeșeanul a plătit câteva mii de lei pentru secretul său, însă șantajul nu s-a oprit. Atunci bărbatul a cerut în cele din urmă ajutorul Poliției, care a organizat un flagrant. Oamenii legii l-au prins pe șantajist în timp ce ridica 5.000 de euro de la victima sa.

Bărbatul a fost ulterior reținut.

Citiți și: Puști de 17 ani, „vizitat” de criminaliști după ce a contactat o fată de 14 ani

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 05 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale – Biroul Operațiuni Speciale Pitești, au organizat o acțiune de prindere în flagrant, în cadrul unui dosar privind săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Din cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 47 de ani ar fi pretins sume de bani pentru a nu dezvălui o relație extraconjugală pe care persoana vătămată o avea.

În seara zilei de 05 mai a.c., cel în cauză a fost depistat în flagrant delict, în timp ce primea suma de 5.000 de euro de la persoana vătămată.

Ulterior, la domiciliul persoanei bănuite a fost efectuată o percheziție domiciliară, în urma căreia au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă și suma de 8.000 de lei.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe baza de ordonanță, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: wikipedia

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3