Kaia 930 x 120

Arges

Fraudă descoperită în Argeș: Bărbat reținut în urma perchezițiilor!

Fraudă descoperită în Argeș: Bărbat reținut în urma perchezițiilor!

Citiți și: Argeș: Tânăr de 25 de ani prins conducând cu permis fals

În data de 26 septembrie a. c., polițiștii de la Serviciul de Instigare a Criminalității Economice din Argeș au desfășurat o percheziție domiciliară.

Este vorba despre o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 34 de ani din Costești.

Citiți și: Acțiuni ale poliției în Argeș: Zeci de sancțiuni aplicate

În urma investigațiilor, s-a descoperit că acesta, împreună cu un alt bărbat de 52 de ani din Bascov ar fi comis fraude în noiembrie 2023.

Aceștia ar fi indus în eroare mai multe persoane și companii prin încheierea unor contracte de transport care nu au fost onorate.

Au emis facturi false în numele altor filme.

Prejudiciul total estimat este de aproximativ 20.000 de lei.

Bărbatul de 34 de ani a fost reținut și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești pentru stabilirea măsurilor preventive.

Ancheta continuă pentru a clarifica toate infracțiunile de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Iată ce transmite Poliția Argeș cu privire la acest aspect:

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, în ziua de 26 septembrie a.c., au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 34 de  ani, din Costești.

În urma cercetărilor a rezultat faptul că bărbatul, în complicitate cu un alt bărbat, de 52 de ani, din Bascov, în cursul lunii noiembrie 2023, ar fi indus în eroare mai multe persoane și societăți comerciale, prin contractarea unor servicii de transport, neonorate ulterior, fiind emise în acest sens mai multe facturi fictive, în numele altor entități comerciale.

Prejudiciul cauzat se ridică la suma de aproximativ 20.000 de lei.

Polițiștii l-au reținut pe bărbatul de 34 de ani, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă cu privire la săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Fraudă descoperită în Argeș: Bărbat reținut în urma perchezițiilor!

Sursa: IPJ Argeș

Foto: Descriptiv/arhivă

Puteți comenta acest articol pe pagina de Facebook, AICI

Kaia 555×222
570 X 90 CAPRA 3