Donaris 930 x 122

berbec

AFLĂ CE LE REZERVĂ LUNA ACEASTA NATIVILOR DIN ZODIA BERBEC!

Dragoste şi cuplu

Citiți și: Sfârșit de carieră pentru un cunoscut manelist. ”Sper ca Dumnezeu să mă mai țină în viață”

Până pe 23 octombrie 2014, în casa cuplului Berbecului se află Soarele, care radiază şi energizează, alături de Venus, planeta iubirii, care pentru Berbeci este şi stăpâna casei cuplului. Sub această dublă influenţă, dragostea, căsnicia sau partenerul/partenera constituie nucleul în jurul căruia gravitează mai toate gândurile şi acţiunile Berbecilor. La prima vedere, prezenţa Soarelui şi a lui Venus în casa cuplului promite armonie şi împliniri.

Carieră şi bani

Citiți și: INTRĂ ÎN CAMPANIA „ÎNDRĂGOSTEȘTE-TE DE CARIERĂ!”

Pentru Berbeci, octombrie 2014 este o perioadă ambiţioasă, care favorizează dezvoltarea şi înnoirea. Marte, stăpânul Berbecului, formează cu Jupiter şi Uranus un mare triunghi în semne de Foc, aducător de energie, entuziasm şi actiune. Ai proiecte măreţe, pline de îndrăzneală şi originalitate, identifici cu uşurinţă oportunităţile şi le exploatezi rapid, obţinând efecte maxime. Luna octombrie 2014 este propice schimbărilor şi noilor iniţiative.

Foarte importante sunt colaborările, asocierile şi contractele, care pot aduce Berbecilor multe satisfacţii, dar care le pot crea şi probleme neprevăzute. Este recomandat să abordezi cu precauţie relaţiile, mai ales acolo unde sunt la mijloc interese materiale, fiindcă situaţia este instabilă. Nu sunt recomandate operaţiunile financiare importante.

Formă fizică şi moral

Stăpânul casei bolilor Berbecului, Mercur, se află în ciclul retrogradării pe tot parcursul lunii octombrie 2014, desemnând o perioadă care necesită un plus de atenţie. Ai foarte multă energie fizică, însă nu aceasta este problema. Încasezi o doză destul de mare de stres, iar excesele şi viaţa dezordonată îţi pot răscoli probleme de sănătate mai vechi sau pot genera incidente/complicaţii nebănuite. (Sursă: e-astrolog, foto: drumbl.at)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90