930 x122 grota rece

complex comercial

AICI se face GIGANTUL complex care va avea KFC, Kaufland și Leroy Merlin!

Mega investiție! Iată unde se fac, în Pitești: KFC, Kaufland și, o premieră pentru orașul nostru, Leroy Merlin!

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

Un mega complex umează să fie construit în zona de Nord a municipiului Pitești, așa cum publicația noastră a scris în exclusivitate, AICI – Un nou mega complex în Piteşti. Hipermarket, galerii, drive şi electronice!

Complexul comercial își va desfășura activitatea pe o suprafață totală de 60.917m.p. Accesul la teren se face din bulevardul Nicolae Bălcescu.

Citiți și: Schimbare în trafic, în Nord! Șoferii și pietonii, afectați

Acesta este mai exact terenul unde urmează să fie realizată investiția. Odată cu aprobarea Planului Urbanistic Zonal și a Regulamentului Local de urbanism aferent proiectului, terenul a fost eliberat și îngrădit. Cele mai recente imagini au fost realizate sâmbătă, 19 noiembrie, de publicația noastră:

 

Comparativ, în urmă cu mai bine de un an, mai exact în octombrie 2021, terenul se prezenta cu totul și cu totul diferit. Pe suprafața respectivă încă erau copaci și parcela nu era curățată:

 

Conform documentației, complexul comercial va fi compus din 5 clădiri cu regim de înălțime parter înalt sau P+1E, plus construcții anexe și amenajări exterioare în incintă.

De asemenea, va avea accese rutiere, pietonale și racorduri la drumurile publice. Perioada de valabilitate a documentației este de cinci ani de la data aprobării.

Ultimul aviz a fost dat dezvoltatorilor proiectului de către Comisia de Circulație care a avizat solicitarea privind amenajarea unui sens giratoriu la accesul în complexul comercial de pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Subiectul pe larg, AICI

Amintim că viitorul complex comercial va conține, printre altele, un nou Kaufland, un magazin de bricolaj al companiei Leroy Merlin, un magazin de electronice, galerii comerciale, un restaurant de tip Drive (conform informațiilor ePitești este vorba despre KFC).

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

5 comentarii

  • jdn spune:

    ce oras trist.. de 2 lei

  • Huidu si Găinușă spune:

    Felicitări! Veti bloca N. Bălcescu cu acel giratoriu, exact cum se întâmplă și la Auchan Bradu! Si-a pus cineva intrebarea ce va fi acolo seara, sau de sărbători? Banu si șpaga la putere 🙂

  • uncetatean spune:

    @Huidu.. Zona Auchan Bradu este blocata de traficul care vine de la B la Craiova si invers. Acum cu atat mai mult ,cat e inchis tranzitul pentru camioane pe ruta VL-PIT. Cand se va finaliza drumul expres care va duce direct in autostrada ,o sa fie mai bine.

  • Misha spune:

    Stau si ma intreb ? Dintre suparati-i pe CEVA , au intrat ei vreodata pe discutie publica ( siteul primarie ) ? Mai plastic vorbind wc ul de acasa il aprovizionezi cu hartie , nu intri si strigi .

  • Ion creanga spune:

    Ciudat,intri in Pitesti pe N.Bălcescu,e Auchan,mergi (pe jos)5min,apare noul kaufland,mai mergi 5 min (tot pe jos) dai de Penny,treci strada la Lidl,de acolo o iei la pas cca 10 min tot pe bulevard si dai de kaufland,

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3