NOR CURIER 930X122

ajutoare

Ajutor financiar pentru acești oameni înainte de Paște

Ajutor financiar pentru acești oameni înainte de Paște

Citiți și: Vouchere de 1.900 de euro în 2024! 

Înaintea Sfintelor Sărbători Pascale, românii care au o stare financiară delicată vor benficia de ajutoare acordate de Guvern!

Acest ajutor venit din partea Statului, în valoare de 640 de lei, constă în vouchere și pachete cu alimente provenite din partea Uniunii Europene. Mai exact, suma de 640 de lei este constituită din 250 de lei aferentă voucherelor pentru alimente la care se adaugă 390 de lei, valoarea produselor din pachetele de alimente.

Citiți și: Vouchere de peste 120.000 de lei de la stat!

Menționăm faptul că, nu toate persoanele eligibile vor beneficia de ajutoarele respective. Concret, doar 50% vor beneficia de ajutoarele din partea Guvernului în Săptămâna Mare.

Astfel, beneficiarii programului „Sprijin pentru România” vor avea cardurile încărcate cu tranșa aferentă lunii aprilie, prin urmare, în câteva zile până de Florii, cardurile vor fi alimentate cu 250 de lei, potrivit anunțului făcut de Marcel Boloș, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, zilele trecute.

Întreaga știre o găsiți AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90