EcoMoto 930×122

alarmă la dezastre

ALARMĂ LA DEZASTRE ÎN PITEŞTI

Alarmă la dezastre în Piteşti. Astăzi, 7 noiembrie 2018, de la ora 10, și în municipiul Pitești va avea loc un nou exercițiu “Miercurea alarmelor”.

Citiți și: Un tânăr pompier a trecut prin cele mai mari emoții

Sirenele vor emite semnalul “Alarmă la dezastre”, care presupune iminența producerii unor calamități cu impact major asupra comunităților.

Sfaturile pe care trebuie să le urmeze cetățenii într-o situație reală care ar impune declanșarea sistemului de alarmare a populației sunt următoarele (click pe imagine pentru mărire):

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Vă reamintim că începând din luna august a anului 2017 Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) desfășoară în prima zi de miercuri din fiecare lună exerciții de alarmare care sunt destinate testării mijloacelor tehnice existente la nivel național și îmbunătățirii timpului de reacție al autorităților în situații speciale de urgență.

,,Asigurăm opinia publică asupra necesității și utilității derulării permanente a acestor antrenamente lunare”, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3