930×122 CAPRA 5

incendiu drumul 23

Pitești: Calitatea aerului după incendiul de proporții de lângă Metro

Argeș. Video – Flăcări violente, în spate la Metro. Imagini incredibile!

Update, 10 iunie 2022, ora 09.47, prefectul județului Argeș, Radu Perianu transmite:

„Autolaboratorul mobil de monitorizare a calității aerului amplasat aseară la cca. 700 m de locul incendiului a transmis în această dimineață datele înregistrate pe parcursul nopții în intervalul orar 02.00-06.00.

Măsurătorile ne confirmă că, la acest moment, nu există motive de îngrijorare, calitatea aerului fiind, chiar și în apropierea locației incendiului, în parametrii normali.

De asemenea, stațiile fixe de monitorizare a calității aerului ne arata ca, in continuare, calitatea aerului se menține în parametrii normali.

Va reamintesc ca aceste stații fixe se află în  apropiere (Oarja, Pitesti) acestea furnizând informațiile actualizate în timp real  (www.calitateaer.ro) .”

13 mașini și 50 de pompieri: Incendiul face ravagii în continuare

Update, 10 iunie 2022, ora 07.00. Isu Argeș transmite oficial în această dimineață:

„Încă se lucrează pentru stingere. S-a putut intervenit cu un utilaj de acolo pentru a cauta și stingere focarele. În aceste momente, la fața locului, sunt echipajele și autospecialele de intervenție de la ISU Argeș.

Echipajele sosite în sprijin de la celelalte județe s-au retras, iar în continuare au rămas forțele și mijloacele noastre.

Nu au fost probleme de ordin medical, va urma să se facă din nou schimbarea efectivelor la ora 8. Sunt 13 autospeciale de stingere cu aproximativ 50 de pompieri.”

Incendiul s-a extins și la un canal colector:

Update, ora 21.49. Declarații Bogdan Olar, șeful ISU Argeș:

 

Update, ora 21.46. Declarații prefect de Argeș, Radu Perianu:

Imagini incredibile, desprinse parcă din  filme:

 

Atenție, s-a emis MESAJ DE ALERTĂ!

 

Pompieri intervin cu 15 autospeciale de stingere cu apa și spumă, 2 ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat, un echipaj CBRN, o autospecială de salvare de la înălțime,

 

Isu Argeș a anunțat evenimentul: „Incendiu izbucnit la o hală, pe drumul 23, în spate la Metro. Intervin pompierii cu șapte autospeciale de stingerecu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.”

 

Vin pompieri si din județul Dâmbovița pentru a ajuta la stingerea incendiului de amploare.

 

In aceasta seara un incendiu violent a izbucnit in zona Drumul 23, iesirea din Pitesti spre A1.

 

Stire in curs de actualizare.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Rodica spune:

    Ar trebui controale mult mai rigiroase , verificari de la prima aparitie a unei astfel de hale care pune- n pericol populatia munc. Pitesti si nu numai.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA