Donaris 930 x 122

alertă

Video/Update: Alertă de geamantan suspect în Piteşti. Anunţul IPJ Argeş

Alertă maximă în Piteşti. Un geamantan suspect a fost plasat într-o scară de bloc.

Citiți și: O nouă tentativă de fraudă! Incredibil ce instituție folosesc atacatorii!

UPDATE: 20 de persoane au fost evacuate din bloc, dar s-a descoperit ulterior că geamantanul era gol. Florin Popa, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Argeş, precizează (VIDEO)

 

Citiți și: Informare de ultim moment! Alertă meteo în toată țara!

 

„În această după-amiază, polițiștii piteșteni au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la prezența unui bagaj suspect în scara unui bloc din Pitești.

Au fost parcurse procedurile specifice, prin crearea unui perimetru de siguranță, pentru protejarea vieții și sănătății persoanelor potențial expuse la pericol.

Bagajul a fost evaluat de către specialiștii pirotehniști, constatându-se că nu avea conținut periculos”, precizează poliţiştii argeşeni.

Ştirea iniţială – ora 16.28

Forţele de ordine şi intervenţie sunt în stare de alertă, în Piteşti. Printr-un apel la 112 a fost sesizat un geamantan suspect, în scara Blocului 1 de pe Calea București. Acesta este situat în centrul municipiului, aproape de Piaţa Primăriei.

 

 

În scurt timp, zona a fost împânzită de echipaje SMURD şi poliţişti.

VIDEO – LA FAŢA LOCULUI SUNT AŞTEPTATE FORŢE SPECIALIZATE

 

 

Poliția Locală este şi ea la faţa locului şi monitorizează geamantanul până la sosirea forțelor specializate – genişti.

Zona a fost delimitată.

 

 

 

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90