Donaris 930 x 122

dispărut

ALERTĂ MAXIMĂ. DISPARIȚIE ÎNGRIJORĂTOARE ÎN ARGEȘ

Alertă maximă. Dispariție îngrijorătoare în Argeș. Georgică Ilie (foto interior), bărbatul în vârstă de 35 de ani care pe 2 septembrie 2019 a fugit de la Spitalul de Psihiatrie din Vedea, este de negăsit.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Cel puțin deocamdată, oficial, nu există informații despre argeșean. „Nu există date noi”, ne precizează reprezentanți ai Poliției Argeș, chestionați pe marginea subiectului de ePitești.

Vă amintim că Georgică Ilie, originar din comuna Corbeni, a fost văzut ultima dată pe raza comunei Moșoaia, îndreptându-se spre Pitești.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

În momentul în care a fugit de la Spitalul de Psihiatrie din Vedea, bărbatul purta pijamale de culoare albastru și papuci din plastic.

Argeșeanul are 1,70 m înălțime, constituție astenică, păr negru, aspect neîngrijit și poartă ochelari de vedere.

Cei care pot da relaţii despre bărbat sunt rugați să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția municipiului Pitești, la numărul de telefon 0248.607.009.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90