NOR CURIER 930X122

atenționare meteorologică

Alertă meteo de vreme rea. Argeșul, vizat

În urmă cu puțin timp, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis noi atenționări de vreme rea.

Citiți și: Avertizare de vreme severă imediată în Argeș!

Este vorba despre o atenționare cod galben de intensificări ale vântului și o atenționare cod galben de ninsori moderate cantitativ.

În intervalul 21 noiembrie, ora 05.00 – 21 noiembrie, ora 18.00, 23 de județe din țară, inclusiv în nordul județului Argeș vântul va bătea cu putere.

Citiți și: Atenție! Un nor toxic și un vânt puternic vor acoperi România

Vântul va prezenta intensificări în sudul Olteniei și în Dobrogea, unde vor fi rafale de 55…60 km/h și izolat de peste 70 km/h în zona costieră.

Local și temporar vor mai fi intensificări ale vântului și în Muntenia și Moldova, cu viteze în general de 45…55 km/h.”, informează ANM.

Cod galben de ninsori moderate cantitativ

Local la altitudini în general de peste 1500 m în Carpații Meridionali, precum și în Carpații Orientali și în jumătatea nordică a Moldovei va ninge moderat cantitativ și se va depune strat nou de zăpadă, pe alocuri în jurul a 10 cm.

În zona deluroasă și montană a Moldovei, precum și în Carpații de Curbură trecător vor fi și precipitații mixte și izolat se va depune polei.”, mai transmite sursa citată.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3