Donaris 930 x 122

alertă meteo

Alertă meteo de vreme severă! Fenomene periculoase

Alertă meteo de vreme severă! Fenomene periculoase

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

La această oră sunt în vigoare informări meteo de tip nowcasting.

Sunt afectate mai multe localități din județe din țară.

Citiți și: În sfârșit! Vestea mult așteptată a venit de la meteorologi!

Inclusiv în Argeș este valabilă alerta meteorologilor.

Sunt afectate următoarele localități: Pitești, Mioveni, Costești, Ștefănești, Călinești, Topoloveni, Bascov, Poiana Lacului, Leordeni, Bogați, Vedea, Bradu, Mărăcineni, Merișani, Moșoaia, Lunca Corbului, Priboieni, Suseni, Albota, Budeasa, Căteasca, Rătești, Micești, Rociu, Cocu, Uda, Băbana, Oarja, Cuca, Cotmeana, Morărești, Săpata, Drăganu, Teiu.

Alertă meteo de vreme severă! Fenomene periculoase

Conform ANM, se va semnala local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, ce va favoriza în funcţie şi de condiţiile locale, formarea gheţuşului.

Alerta este valabilă până la ora 9.00.

Amintim că, în tot acest timp, este valabilă și o informare meteo de vreme rea.

Până pe 21 martie, la ora 20, vor fi precipitații slabe, sub formă de ninsoare în nordul și centrul Moldovei și mixte în sudul Moldovei, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei și în sudul și estul Transilvaniei.

Vor fi și intensificări ale vântului.

Rafale vor atinge în general de 40…50 km/h în estul, sud-estul țării și la munte, iar în cursul zilei de marți și în vest.

Subiectul, pe larg, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90