930×122 CAPRA 5

algerian

ALGERIAN TRAS PE DREAPTA ÎN ARGEȘ. CE A DESCOPERIT POLIȚIA

Alegerian tras pe dreapta în Argeș. Ce a descoperit Poliția. Peste 100 de amenzi (în valoare totală de aproape 50.000 de lei), 27 de permise reținute și 5 certificate de înmatriculate retrase – acesta este bilanțul polițiștilor rutieri argeșeni în ultimele 24 de ore.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, a fost depistat și un cetățen algerian, în vârstă de 39 de ani, ”care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza comunei argeșene Mărăcineni, fără a avea drept de a conduce pe teritoriul țării noastre.”

Polițiștii au făcut verificări, fiind solicitat și un punct de vedere din partea autorităților algeriene. Conform sursei citate, bărbatul ar fi susținut că are permis de conducere eliberat în Algeria.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Până când Poliția Argeș va primi un răspuns oficial la solicitarea adresată (dacă algerianul deține sau nu permis de conducere și, în cazul în care deține, dacă poate fi folosit și pe teritoriul României), bărbatul va fi cercetat în stare de libertate, ne informează Biroul de Presă al Poliției Județene. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3