NOR CURIER 930X122

Arges

Alianţă Argeş-Vâlcea! Vezi pentru ce!

Judeţele Argeş şi Vâlcea fac front comun pentru un proiect de maximă importanţă pentru ele. Prefectura şi Consiliul Judeţean Vâlcea au transmis deja documente în acest sens Consiliului Judeţean Argeş.

Citiți și: Mai rău ca-n codru’! Ajutați de angajați ai ocolului silvic, au furat liniștiți din pădure

Florin Tecău, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, a anunţat astăzi că Prefectura şi Consiliul Judeţean Vâlcea susţin construcţia autostrăzii Piteşti-Sibiu. Cele două instituţii din judeţul vecin au transmis ieri Consiliului Judeţean Argeș adrese oficiale de sprijin.

„Este un proiect prioritar pentru noi şi pentru Vâlcea, aşa că îl susţinem pe toate căile. Să nu uităm că avem Dacia în judeţ, iar transportul maşinilor pentru pieţele externe trebuie să fie rapid şi economic. De asemenea, pe 10 decembrie vom face lobby la Bucureşti pentru ca proiectul de cale ferată de mare viteză Viena-Constanţa, pe care chinezii vor să îl finanţeze, să cuprindă şi tronsonul Vâlcele-Râmnicu Vâlcea, care, de asemenea, este o ţintă comună a Argeşului şi judeţului Vâlcea şi ar însemna mult pentru dezvoltarea locală şi nu numai”, a spus Tecău.

Citiți și: Accident frontal, în Argeș: Un începător, implicat! Mașini, zob

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3