New Profesional Consult 930 x 122

autocamion

AMENDĂ USTURĂTOARE. CAMION CU LEMNE, CONFISCAT

Amendă usturătoare. Camion cu lemne, confiscat. Poliţiştii Serviciului Ordine Publică au desfăşurat activităţi de combatere a sustragerii, transportului şi comercializării ilegale de material lemnos.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

În timpul unei astfel de acțiuni organizate pe DN 73D, în comuna argeșeană Hârtieşti, polițiștii au oprit un autocamion cu remorcă, autocamion care transporta material lemnos.

Polițiștii au stabilit că materialul lemnos transportat nu corespunde cu cel înscris în cele două avize de însoţire prezentate. Transporta 22 de metri cubi de material lemnos.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Șoferul autocamionului, originar din Hârtiești, a fost amendat cu 5.000 de lei. Lemnele au fost confiscate și predate ocolului silvic competent. De asemenea, autocamionul și remorca au fost confiscate și predate Poliției Argeș.

Șoferul amendat ar lucra pentru o firmă de prelucrare și comercializare a lemnului din Hârtiești, în proprietatea căreia se aflau și camionul, și remorca.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90