Donaris 930 x 122

brânză

ANCHETĂ LA POLIȚIA LOCALĂ PITEȘTI

Anchetă la Poliția Locală Pitești. Se fac cercetări la Poliția Locală Pitești după ce vineri publicația noastră a prezentat o sesizare venită din partea unui cetățean.

Citiți și: Polițiști de la Rutieră, condamnați să dea înapoi brânza luată ca șpagă

Sesizarea, care are în prim plan un echipaj al Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale Pitești, este însoțită de imagini, imagini care, potrivit autorului reclamației, ar fi fost filmate vineri, 15 iunie 2018, în apropierea Spitalului Județean de Urgență (amănunte și imagini, AICI).

Cum vineri Poliția Locală Pitești nu a prezentat nicio poziție oficială, astăzi am luat din nou legătura cu purtătorul de cuvânt al instituției. Este mită sau nu? Dacă da, ce măsuri se vor lua în această situație și, nu în ultimul rând, ce se va întâmpla cu presupusul comerciant care și-ar vinde brânza dintr-un portbagaj?

Citiți și: Pitești. Poliția a ajuns la o grădiniță! Ce s-a întâmplat

”Vineri s-a întrunit Comisia de disciplină a Poliției Locale. Se va stabili dacă această faptă este de natură a fi cercetată de Comisie sau va fi înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Măsurile se vor lua ulterior finalizării anchetei.”, precizează într-o declarație pentru ePitești Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al instituției.

Cel puțin deocamdată, nimeni nu a fost sancționat disciplinar. Nici în ceea ce-l privește pe presupusul comerciant nu au fost luate măsuri (de exemplu, să fie amendat).

Bogdan Aristănțoiu dă asigurări că în cel mult două zile vor fi prezentate concluziile anchetei.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90