New Profesional Consult 930 x 122

drumuri

ANCHETĂ PRINTRE ȘOFERI PE A 1 ȘI DRUMURI DIN ARGEȘ

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale informează că în zilele de 17 şi 24 iunie şi 19 august va organiza un studiu numit „Anchetă de circulaţie origine-destinaţie”. Acţiunea se va desfăşura în puncte determinate prin metode statistice pe întreaga reţea de drumuri naţionale din România.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

În Argeş vor fi puncte de verificare pe autostrada Bucureşti-Piteşti şi pe drumurile naţionale Piteşti-Slatina, Piteşti-Râmnicu Vâlcea, Piteşti-Câmpulung Muscel, Piteşti-Curtea de Argeş, Piteşti-Drăgăşani şi Curtea de Argeş-Câmpulung Muscel.

În aceste puncte vor fi echipe de recenzori şi agenţi de circulaţie care îi vor opri prin sondaj pe unii șoferi pe o bandă de rezervă (pe acostament sau pe banda I), urmând să le adreseze acestora un set de întrebări despre destinaţie, rută, scopul călătoriei sau numărul de pasageri.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90