930×122 CAPRA 5

ecaterina andronescu

ANDRONESCU LOVEȘTE DIN NOU. VACANȚA ELEVILOR, ”MULT PREA LUNGĂ”

Andronescu lovește din nou. Vacanța elevilor, ”mult prea lungă”. Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, vrea să scurteze vacanţa de iarnă, deoarece, în opinia sa, este prea lungă perioada de trei săptămâni în care elevii stau acasă, conform Mediafax.

Citiți și: Sprijin în Educație: Se dau bani pentru acești elevi și studenți

„Săptămâna trecută am regândit structura anului şcolar. Este vorba despre structura anului şcolar 2019-2020. Şi cred că sunt modificări importante. Aş vrea să punem această discuţie – rezultatul ei – în dezbatere publică, să vedem care sunt reacţiile. (…)

De exemplu, foarte mulţi părinţi mi-au reproşat că au luat vacanţă copiii pe 21 decembrie. Au avut vacanţă până pe 15 ianuarie, o perioadă îngrozitor de lungă, prea mult, după care mai au 3 săptămâni de vacanţă! Se termină semestrul şi încep, mai au încă o vacanţă şi semestrul următor. După părerea mea, vacanţa aceasta este mult prea lungă”, a declarat ministrul Educaţiei, potrivit sursei citate. Mai multe detalii, AICI.

Citiți și: Atenție! Va fi obligatoriu în toate școlile și liceele!

Vă reamintim că recent Ecaterina Andronescu a mai scos o bazaconie pe gură, anunțând că vrea să modifice legea astfel încât elevii să poată fi lăsați repetenți și în primii ani de școală.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA