930 x122 grota rece

apa canal

ANGAJĂRI! SOCIETATEA APĂ CANAL ANGAJEAZĂ

SC Apă Canal angajează. SC Apă Canal 2000 S.A. Piteşti (cu sediul în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu, nr. 24A) organizează concurs pentru ocuparea a 3 posturi de inspector cu supravegherea şi verificarea tehnică a instalaţiilor la Serviciul Control Branşamente şi Racorduri.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Atribuţiile de bază ale postului de inspector constau în:

– analiza informaţiilor comerciale din baza de date şi corelarea acestora cu situaţia faptică din teren;

Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

– deplasarea în teren şi verificarea conformităţii branşamentelor de apă şi a racordurilor de canalizare;

– elaborarea proceselor verbale de constatare și a rapoartelor şi formularea de propuneri în vederea soluţionării problemelor.

Cerinţele şi condiţiile de participare la concursul pentru ocuparea postului de inspector:

– studii medii/postliceale;

– utilizare programe informatice;

– permis de conducere categoria B, valabil.

Selecţia se face pe bază de interviu, care include aspecte practice.

Bibliografia pentru interviu:

– Legea serviciilor comunitare de utilităţi publice nr. 51/2006, republicată cu modificările şi completările ulterioare;

– Legea serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare nr. 241/2006, republicată;

– Regulamentul consolidat şi armonizat al serviciului public de alimentare cu apă şi de canalizare din Aria de competenţă a unităţilor administrativ-teritoriale membre ale Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Argeş, judeţul Argeş, în vigoare (postat pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro la secţiunea „Companie – Structură şi Organizare“).

Candidaţii trebuie să depună la ghişeul unic din Piteşti (bulevardul I.C. Brătianu, nr. 24A), până pe 19 martie 2018 inclusiv, ora 16, un dosar care să conțină:

– curriculum vitae (CV)

– cazier judiciar în original

– copii ale actului de identitate, actului de studii, permisului de conducere și permisului de conducere categoria B, valabil.

Pentru informaţii suplimentare, cei interesați au la dispoziție numărul de telefon 0248.217.399, în zilele lucrătoare, între orele 8 și 16. Persoană de contact: Silvia Burcuş, inspector de specialitate formare, evaluare şi selecţie profesională.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90