NOR CURIER 930X122

cosesti

ANGAJAT DE LA DACIA, DISPĂRUT. AICI A FOST VĂZUT ULTIMA DATĂ

Angajat de la Dacia, dispărut. Aici a fost văzut ultima dată. ”Pe data de 14 noiembrie 2018, Ion Zăvoianu, de 55 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Coșești, județul Argeș, fără a mai reveni.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Semnalmente: înălţime circa 1,70 metri, constituţie atletică, păr negru și tuns mediu, ochi căprui, faţa rotundă.

Vestimentație la momentul dispariției: geacă de culoare neagră din piele, pulover verde cu gri, pantaloni din stofă de culoare neagră, pantofi negri, iar pe cap purta un fes din material textil de culoare neagră.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Persoanele care pot da relaţii despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Câmpulung sau Secția de Poliție Rurală Stâlpeni, la numerele de telefon 0248.512.100, respectiv 0248.565.566”, ne-a informat în urmă cu puțin timp Biroul de presă al Poliției Argeș.

Bărbatul este angajat al uzinei Automobile Dacia din Mioveni. În noaptea de 13 spre 14 noiembrie 2018, Ion Zăvoianu ar fi plecat de acasă pentru a bea o cafea la o benzinărie din Coșești. Este și locul în care a fost văzut ultima dată (foto 1). După ce a plecat de la benzinărie, bărbatul nu a mai revenit acasă.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90