930×122 CAPRA 5

somaj

Angajați trimiși în șomaj tehnic la Ford Craiova

Angajații unei importante companii, în șomaj tehnic!

Citiți și: Vestea zilei în România! Ce se întâmplă cu șomajul

Conducerea companiei Ford Craiova a decis să trimită o bună parte din angajați în șomaj tehnic din cauza penuriei de semiconductori, problemă care persistă de mai bine de un an.

Săptămâna aceasta, o bună parte dintre angajați vor sta acasă și vor fi plătiți cu 78& din salariu, la serviciu venind doar personalul indispensabil, potrivit Profit.ro.

Citiți și: Pitești. Avertisment pentru bugetari: „Unii vor pleca acasă!”

În vara acestui an, Ford a transferat proprietatea asupra fabricii sale din Craiova, care produce vehicule și motoare, către Ford Otosan, permițând astfel companiei să-și extindă operațiunile la nivel internațional.

Ford a anunțat că fabrica de la Craiova va produce noua generație a modelului Courier, atât în varianta Transit (transport marfă), cât și în varianta Tourneo (transport persoane), ce va intra în producție în 2023, cu o versiune complet electrică din 2024.

De asemenea, Ford Puma, cel mai bine vândut autoturism Ford din Europa, va beneficia în 2024 de o versiune complet electrică, care va fi produsă la fabrica din România.

Investiția de 490 de milioane de euro anunțată de Ford Otosan la fabrica de la Craiova va fi implementată în următorii trei ani și va avea ca scop lansarea producției noii generații Courier.

Capacitatea totală de producție a fabricii de la Craiova va crește de la 250.000 vehicule/an la 272.000 de vehicule/an.

Detalii, aici: Ford Craiova – Angajații, trimiși în șomaj tehnic ULTIMA ORĂ | PROFIT.ro

Foto: editiespeciala.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90