New Profesional Consult 930 x 122

euroins

Anunț de maxim interes despre asigurările RCA

Anunț de maxim interes despre asigurările RCA

Citiți și: O nouă firmă pe piața RCA! Prețuri sub medie!

Șoferii nu au prea fost interesați să denunțe polițele RCA la Euroins (companie aflată în faliment), fiind vorba despre 63.000 cereri.

Pe 8 septembrie ar fi urmat să expire polițele.

Citiți și: Se schimbă regulile RCA! Ce șoferi plătesc mai puțin

În acest sens, ASF a propus prelungirea termenului cu 3 luni, iar Ministerul Finanțelor a pregătit un proiect în acest sens.

Anunț de maxim interes despre asigurările RCA

Prin acest proiect se reglementează faptul că, pentru poliţele de asigurare/reasigurare, termenele de încetare de drept de 90 de zile, respectiv de 150 de zile se prelungesc cu 90 de zile.

„Necesitatea adoptării proiectului de act normativ sub forma unei ordonanțe de urgență este justificată de împrejurările excepționale generate de existența unui număr extrem de mare de asigurați care dețin polițe de asigurare în special asigurări obligatorii de răspundere civilă auto RCA încheiate cu societatea de asigurare la care a fost deschisă procedura de faliment.

Luarea acestei măsuri în regim de urgență se impune pentru a se asigura o protecție reală a contractanților și beneficiarilor de asigurări, în considerarea faptului că există riscul ca, în actuala conjunctură, gradul de cuprindere în asigurare a parcului național auto să scadă în mod semnificativ”, se arată în nota de fundamentare.

Detalii, AICI – Polițele RCA la Euroins nu vor mai expira în 8 septembrie. Termenul ar putea fi prelungit cu 3 luni

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Vasile spune:

    după ce au crescut la preturi astronomice mai vor să și scurteze perioada sa plătească asf cu guvernanții pe care îi platim cu Bani grei nu voi renunța. la polița până expira

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90