EcoMoto 930×122

coronavirus

ANUNȚ DE MAXIM INTERES PENTRU TOȚI CLIENȚII PROFI

Compartimentul Relații Publice Profi: „Siguranța clienților și a angajaților este prima noastră prioritate și, de aceea, începând de astăzi (n.r. – 24 martie 2020), magazinele Profi își scurtează programul de funcționare.

Citiți și: Tranzacție de 1,3 miliarde de € pe piața de retail

Acesta devine 8-20 în întreaga țară, excepție făcând zonele în care autoritățile locale impun un program mai redus.

Magazinele care aveau program non-stop se conformează și ele noului program.

Citiți și: Tranzacție de 1,3 miliarde € pe piața românească! Apare un gigant cu mii de magazine

Pentru un maxim de protecție, angajații magazinelor Profi vor lucra în schimburi de câte 12 ore. Astfel, cei care încheie un schimb vor reveni la lucru doar după o zi de pauză, timp în care spațiul a fost integral dezinfectat, pentru a evita transmiterea vreunui pericol de la o tură la alta.

Noul program prevede și facilități pentru persoanele în vârstă de peste 60 de ani, precum și pentru medici și personalul MAI, care, prezentând un document de identitate sau o legitimație de serviciu, au acum prioritate la casele de marcat”.

Și alte magazine alimentare au decis să își reducă programul până la ora 20.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3