New Profesional Consult 930 x 122

isu argeș

Anunț de ultimă oră! Nu mai există pe Transfăgărășan

Anunț de ultimă oră! Nu mai există pe Transfăgărășan

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Punctul de Lucru temporar de pe Transfăgărășan nu va mai exista de astăzi.

Din acesta făceau parte un echipaj de paramedici SMURD si o ambulanță tip B2, care au gestionat 65 de misiuni.

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

Iată comunicatul de presă de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș:

,,Punctul de Lucru temporar de pe Transfăgărășan și-a încheiat misiunea

isu punct de lucru

Începând cu data de astăzi, 26 octombrie 2023, Punctul de Lucru temporar al Inspectoratului pentru Situații de Argeș al județului Argeș, de pe Transfăgărășan, Baza Salvamont Cota 2000 și-a încetat activitatea.

Acesta a fost încadrat cu un echipaj format din paramedici SMURD și o ambulanță de tip B2, pentru a asigura primul ajutor calificat, iar în aproximativ patru luni de la operaționalizare, salvatorii au gestionat 65 de misiuni.

Dintre acestea, 23 au fost urgențe medicale, 10 accidente rutiere, 29 de monitorizări ale zonelor în care și-au făcut prezența animalele sălbatice, iar trei au fost alte tipuri de intervenții.

Operaționalizarea s-a făcut în parteneriat cu Serviciul Public Județean Salvamont Argeș și cu sprijinul Consiliului Județean Argeș și a Instituției Prefectului, având scopul de a asigura o intervenție operativă în situațiile de urgență medicală pe DN 7.C. – Transfăgărășan, inclusiv în zona județului Sibiu, colaborând cu ISU Sibiu”, transmite ISU.

Foto articol: ISU Argeș

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Stefan Alexandru spune:

    pai si de ce ……….. de asa zisi conducatori de urbe nu mai exista ceva pozitiv? Nu va mai satura nimeni de spaga cand veniti la ciolan😡😡😡😡😡😡👎👎👎mizeria de popor roman isi merita soarta. eu nu ma mai consider Roman din Decembrie 1989 cand ……… a patricipat la lovitura de stat 😡😡😡👎👎👎sa nu postati poate va deranjati …….😡😡😡

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90