EcoMoto 930×122

alimente

Anunț important privind voucherele de alimente!

Anunț important privind voucherele de alimente!

Citiți și: Apar trei tipuri noi de vouchere pentru români!

După ce plafonul de 1.700 de lei pentru vouchere alimentare, cât este în prezent, va fi majorat la 2.000 de lei, aceștia vor beneficia o dată la două luni de suma de 50 de euro, adică 250 de lei.

Aceste vouchere sunt acordate din fonduri europene, iar ministrul Fondurilor Europene, Adrian Câciu, a anunțat recent că este în discuții cu reprezentanții Comisiei Europene pentru a prelungi această măsură și anul viitor.

Citiți și: Cele mai mari scumpiri! Pentru ce plătim cel mai mult la magazin

Anul acesta, 2,5 milioane de persoane vor primi bani de la stat înainte de sărbătorile de iarnă!

Anunț important privind voucherele de alimente!

Este vorba despre pensionari şi alte categorii de români vulnerabili care vor primi suma de 250 de lei sub formă de tichete sociale, aşa-numitele vouchere pentru alimente, înainte de Crăciun și Revelion.

Cine sunt persoanele care beneficiază de vouchere sociale pentru alimente

Pensionarii sistemului public de pensii, pensionarii aflați în evidența caselor de pensii sectoriale și beneficiarii de drepturi acordate în baza legilor cu caracter special, plătite de casele teritoriale de pensii/casele de pensii sectoriale, ale căror venituri lunare realizate sunt mai mici sau egale cu 1.500 lei, pentru tranșele din anul 2022, respectiv mai mici sau egale cu 1.700 lei pentru tranșele din anul 2023.

Copiii și adulții încadrați în grad de handicap grav, accentuat sau mediu;

Persoanele – copii și adulți – încadrate în grad de handicap grav, accentuat sau mediu, ale căror venituri lunare proprii realizate sunt mai mici sau egale cu 1.500 lei pentru tranșele din anul 2022, respectiv mai mici sau egale cu 1.700 lei pentru tranșele din anul 2023

Familiile cu cel puțin 2 copii în întreținere ale căror venituri lunare realizate pe membru de familie sunt mai mici sau egale cu 600 lei pentru tranșele din anul 2022, respectiv mai mici sau egale cu 675 lei pentru tranșele din anul 2023.

Detalii, AICI – Sărbătorile aduc vești bune! Vouchere pentru alimente vor ajunge la mai mulți români

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3