New Profesional Consult 930 x 122

CNPP

Anunț major pentru milioane de români! Ce se întâmplă cu pensiile

Sunt șanse foarte mari ca pensiile să nu vină la timp în iunie. Sunt mai multe zile libere pentru bugetari, respectiv 1 iunie și Sărbătoarea Rusaliilor, a confirmat președintele CNPP.

Citiți și: Anunț important privind plata pensiilor în decembrie!

Pensiile nu vin la fel în iunie

„Noi avem o convenție încheiată cu Compania Națională Poșta Română unde avem niște termene foarte clare atât privind plata sumelor necesare pentru achitarea pensiilor către Compania Națională de Poștă, cât și achitarea acestor pensii către beneficiarii noștri, pensionari.

După cum bine știți începând cu prima zi a fiecărei luni, noi începem deja să achităm pensiile către pensionari. Într-adevăr este o situație excepțională generată de aceste zile.

Citiți și: Vârsta de pensionare crește peste 65 de ani! ,,Nu există bani suficienți!”

Am luat legătura cu Directorul General al Companiei Naționale Poșta Română, Valentin Ștefan și mi-a garantat că pe data de 2 iunie, factorii poștali lucrează, astfel prima zi de achitare a pensiilor este de 2 iunie și după aceea, intrăm de pe 6 iunie, începem în calendarul normal prevăzut de convenția încheiată, de achitare a pensiilor”, a anunțat Daniel Baciu.

Tot în cadrul declarațiilor sale, președintele CNPP a transmis și că pensiile care vor veni pe card, nu vor avea întârzieri.

Singurele care întârzie sunt cele aduse de poștaș.

„Aceste pensii achitate la cont se fac foarte repede, practic se fac pe cale electronică și aici nu avem absolut nici o întârziere. Într-o singură zi se achită toate pensiile pentru beneficiarii care au optat pentru această modalitate de plată”, a adăugat Președintele CNPP.

Donaris 555×222

Comentarii

4 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache