pizzeria sapori  930 122

drum expres

Anunțul momentului despre Drumul Expres Craiova – Pitești: Se deschide!

Anunțul momentului despre Drumul Expres Pitești-Craiova: Se deschide!

Citiți și: Se așteaptă minunea de la Umbrărescu! Drumul Expres Pitești-Craiova, gata în 2024

Un nou lot al Drumului Expres Pitești-Craiova ar urma să fie deschis înainte de termen, anunță Asociația Pro Infrastructură.

Astfel, lucrările la lotul dintre Balș și Craiova se desfășoară într-un mod alert, lucru ce face posibil inaugurarea acestuia în decembrie 2024.

Citiți și: Umbrărescu ,,dă din casă”! Drum expres și autostrăzi care vor fi gata anul acesta

Potrivit sursei citate, doar ceva catastrofal i-ar putea împiedica pe turcii de la Ozaltin și subcontractorii lui să-și respecte termenul contractual, martie 2025.

Mai mult, cu o accelerare puternică până în toamnă, mai ales pe partea de structuri, cu un management inteligent dar și cu puțin noroc, au o șansă să producă marea surpriză și să inaugureze lotul în decembrie 2024.

,,Nimic nu anunța această reușită a turcilor, ba dimpotrivă:

Este primul lor proiect major în România.

Iar <performanța> de pe DN6 din apropiere este de tristă amintire.

Anunțul momentului despre Drumul Expres Craiova – Pitești: Se deschide!

Drept dovadă, noi nici nu i-am inclus în previziunile noastre rutiere din ianuarie pentru o posibilă deschidere în 2024, opinând că nu au nicio șansă.

Sigur, să nu ne îmbătăm cu apă rece.

Până la urmă e vorba de doar 17,7 kilometri de drum expres la câmpie care nici măcar nu sunt făcuți de la zero (șantierul e preluat după rezilierea provocată de falimentul Tirrena Scavi).

Dar indiferent dacă vor reuși sau nu să inaugureze în decembrie, înainte de termen, merită felicitați pentru cum se mișcă pe DEx12 Craiova-Balș.

Citește și: Doliu uriaș în fotbalul românesc!

Să-i vedem cum se descurcă pe viaductele de pe Autostrada Transilvania de la Nădășelu și Topa Mică unde misiunea lor va fi una mult, mult mai grea, atât din punct de vedere birocratic cât și tehnic, sub presiunea termenului PNRR, 2026.”, conform Asociația Pro Infrastructură.

Foto: Facebook/Asociația Pro Infrastructură

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3