Simona si minzina

apa canal

Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Citiți și: Piteșteni, faceți-vă rezerve! Rămâneți fără apă

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti informează utilizatorii din Bradu că se va sista furnizarea apei potabile.

În ziua de joi 18.04.2024, între orele 9 – 17, de sistarea apei vor fi afectaţi utilizatorii din comuna Bradu – Geamăna.

Citiți și: Atenție! Mâine se oprește apa

Oprirea furnizării apei este necesară pentru executarea lucrărilor de racordare a conductei nou executate la reţeaua de apă din str. Principală.

Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

,,Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi rugăm să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.”, transmit reprezentanții societății.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, puteți apela la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237.

De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

Foto: Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90