930×122 POSADA 5

apa canal

Apă Canal face tombole cu premii pentru clienţi. Câştigătorilor le plăteşte societatea facturile

Luni, 2 august 2021, la sediul SC Apă Canal 2000 SA, din B-dul I.C. Brătianu, nr. 24 A, a avut loc extragerea câştigătorilor campaniei „Fă-ți cont online la Apă Canal, iar noi îți plătim factura!‟.

Citiți și: Ziua Mondială a Apei aniversată de societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti

Au fost premiaţi 5 utilizatori, prin tragere la sorți, din rândul celor care și-au creat pentru prima dată un cont de client pe site-ul societăţii Apă Canal 2000.

Valoarea premiului acordat este de 200 lei, suma urmând a fi scăzută din următoarea/ următoarele facturi emise de societatea Apă Canal. Suma de 200 lei, oferită ca premiu, reprezintă contravaloarea unui consum mediu de apă efectuat într-o gospodărie de o familie formată din patru persoane, într-o perioadă de două luni de zile.

Citiți și: Noi măsuri la Apă Canal Piteşti. Este vizată o categorie aparte de consumatori

„În același timp, considerăm că fiecare dintre participanţii la tombolă este un câștigător, având în vedere beneficiile oferite de utilizarea serviciilor online puse la dispoziţie de SC Apă Canal 2000 SA clienţilor săi, respectiv:

– primirea facturii ȋn mod electronic, automat, prin e-mail;

– vizualizarea facturilor ȋn contul online, fără ȋntȃrzieri, imediat după ce acestea au fost emise;

– situaţia soldului ȋn timp real;

– plata facturilor cu cardul, direct din contul online;

– transmiterea consumului/indexului lunar;

– accesul dintr-un singur cont la datele tuturor locaţiilor;

– acces online de oriunde, oricȃnd.

Următoarea extragere va avea loc miercuri, 1 septembrie 2021, putând participa la concurs toţi consumatorii casnici care au contract direct cu Apă Canal 2000, cu condiția să își facă în premieră un cont online și să nu aibă restanțe de plată către Apă Canal la data efectuării tragerii la sorți.

Mulţumim pentru participare tuturor celor care s-au înscris la tombola noastră şi felicitări cȃştigătorilor!”, transmite conducerea societăţii.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

  • George spune:

    E bine că face tombole in loc sa furnizeze apa. De aproape 24 de ore nu avem apa in comuna Moșoaia iar de la serviciu sesizări nu se spune că nu au apa in rezervor sau că se consuma prea mult, toate acestea în plină pandemie de covid…. Tara lucrului bine nefăcut!

  • Laurențiu spune:

    Vino la Poiana Lacului să vezi servicii premium, 24 de ore? Noi nu avem de o luna și ceva și tu spui de 24 h, spurcați de bugetari!!

  • Serban Ionel spune:

    Au crescut prețul la apa fara să anunțe. Desi pensiile nu au crescut, ei își măresc salariile pe spinarea piteștenilor. Nu-i așa că și la primărie și la cu au crescut salariile?. Gașca USL trăiește și trăiește bine pe spinarea fraierilor care plătesc taxe și impozite. In rest, piteștenii o duc mai bine?. Nu prea cred!.

New Profesional Consult 570×90