EcoMoto 930×122

apa canal

APĂ CANAL: LUCRĂRI DE INVESTIŢII LA PÂRVU ROŞU, COSTEŞTI

Apă Canal aduce la cunoştinţa tuturor utilizatorilor aflaţi în aria de operare din oraşul Costeşti că a fost finalizată procedura de licitaţie privind lucrarea de conectare cu apă subterană „Proiectare şi execuţie lucrări foraj hydrogeologic” în satul Pârvu Roşu.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

În urma semnării contractului, firma câştigătoare a obţinut Certificatul de Urbanism. Etapa următoare este depunerea documentaţiei pentru obţinerea avizelor necesare de la instituţiile abilitate.

„S.C. Apa Canal 2000 S.A. monitorizează atent derularea acestui proiect şi îi asigură pe utilizatorii din Pârvu Roşu de toată disponibilitatea pentru finalizarea în termenul prevăzut în contract a acestui proiect important pentru comunitate.”, a transmis conducerea societăţii într-un comunicat.

Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3