New Profesional Consult 930 x 122

Apă Canal 2000 S.A

Apă Canal: Se oprește apa în Pitești!

Apă Canal: Se oprește apa în Pitești!

Citiți și: Modernizare majoră în Pitești. Au început lucrările!

Societatea Apă Canal anunță utilizatorii de sistarea furnizării apei potabile în municipiu, după cum urmează:

,,Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, în ziua de luni 21.08.2023, între orele 9 – 13, fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe străzile Velişoara şi Grigoreşti.

Citiți și: Pitești: Urgență de la Apă Canal – Anunț de ultimă oră!

Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia lucrărilor de racordare a conductei de apă din str. Velişoara la conducta principală.

Apă Canal: Se oprește apa în Pitești!

Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi rugăm să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile <Lucrări programate> sau <Avarii>.„, se arată în comunicat.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache