pizzeria sapori  930 122

cristian gentea

,,Aproape 4 ani am lucrat lângă Cristian Gentea și știu cât de mult iubește Piteștiul”

,,Aproape 4 ani am lucrat lângă Cristian Gentea și știu cât de mult iubește Piteștiul”

Citiți și: Edilul Gentea: Mâine mă duc la DNA cu toate documentele!

,,Știu sigur de ce candidez lângă Cristian Gentea:

Sunt piteștean, crescut și educat în orașul Pitești, rămas, după studiile universitare și postuniversitare în locul căruia îi aparțin.

Citiți și: Cristian Gentea a votat: Îi mulțumesc soției mele, care mă susține în totalitate

Aici muncesc, aici trăiesc, aici am familia, sunt conectat 100% cu oamenii orașului meu.

Aproape 4 ani am lucrat lângă primarul Cristian Gentea, zi de zi și știu cât de mult iubește Piteștiul și cum muncește!

Vă mărturisesc , dragi prieteni, de multe ori presiunea responsabilității a fost foarte mare, însă, de fiecare dată am primit energia și motivația de a merge mai departe chiar de la Cristian Gentea, primarul cu o putere fantastică de lucru și determinare a echipei!

,,Aproape 4 ani am lucrat lângă Cristian Gentea și știu cât de mult iubește Piteștiul”

Cele mai mari investiții din ultimii 30 de ani din Pitesti s-au finalizat sau au demarat în mandatul primarului Gentea, mandat în care am fost Administrator Public al Piteștiului: de la infrastructura de transport – 7 localități din inelul metropolitan conectate prin transport public modern, managementul inteligent al traficului, cea mai mare investiție privată – Argeș Mall și pasarela auto din Tudor Vladimirescu, până la infrastructura sportivă, de la Pitești Arena, la Bazinul Olimpic, complexurile sportive și sălile de sport din incinta școlilor!

Avem în lucru zeci de proiecte, începând cu spital municipal, stadion, academie de tenis, creșe, grădinițe, bazin de înot didactic, teatru de vară, reabilitări de școli, etc, cele mai multe dintre acestea fiind din fonduri nerambursabile.

Numele meu este Lucrețiu Tudor, am 43 de ani, sunt economist și specialist în fiscalitate și finanțe publice!”

Foto: Facebook

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90