New Profesional Consult 930 x 122

cristian gentea

„Arată excepțional! Așa ne dorim să arate toate arterele orașului!”

În această perioadă a anului, Calea București arată excepțional.

Citiți și: PSD își prezintă candidații pentru Primăria Pitești și CJ Argeș. Detalii despre evenimentul important

Acest lucru se datorează spațiului verde care a fost recent reamenajat.

Citiți și: Exclusiv. Noul stadion „Nicolae Dobrin”, anunțul care schimbă tot!

Florile îngrijite sunt, de asemenea, printre primele care captează atenția trecătorilor.

Edilul Cristian Gentea este foarte mândru de priveliște și declară că așa își dorește să arate în viitor tot orașul.

Calea București arată excepțional!

Așa ne dorim să fie în viitorul apropiat toate arterele municipiului, centrul, cartierele și zonele limitrofe!

Mulțumesc angajaților Salpitflor pentru eforturile de a întreține orașul verde și curat, mulțumesc și piteștenilor care păstrează și se implică în menținerea zonelor reabilitate!

De noi toți depinde să trăim într-unul dintre cele mai curate și cochete orașe din România!”, a scris Cristian Gentea pe pagina oficială de Facebook.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

8 comentarii

  • Andrei spune:

    Foarte frumos dar ce facem ca nămolul din cartierele cu case Craiovei Tancodrom etc. Facem pe unde trece toată lumea și vede adică doar de fațada restul ne mănâncă Șerpii

  • Un cetatean spune:

    Daca primarul asta spune ca asa trebuie sa arate soselele orasului inseamna ca e nebun. Faptul ca a plantat panselute pe acolo nu inseamna nimic, il invit sa incerce sa treaca prin capatul Caii Bucuresti, adica prin renumitul sens giratoriu si prin intersectia aia blestemata dintre poduri, s-o faca de doua ori pe zi macar, asa cum fac foarte multi oameni din oras cand pleaca sau vin de la munca… Sa vada ca e haos, ca astepti de te saturi ca sa te inscrii in trafic la fiecare 30-40 de metri, ca stai tot timpul bara la bara, ca rahatii de la rutiera dirijeaza din joi in pasti desi ar trebui sa fie acolo cel putin 10 ore pe zi ( dar nu doi chiori langa o masina uitandu-se lung, ci postati in punctele cheie, ca sa dirijeze…) Un primar de doi bani, numai gura e de el. Si panselutele… Si concertele… Si fotbalul…

  • Vica spune:

    Omul asta n-a mai vazut alte orase! Calea Bucuresti arata relativ normal dar in niciun caz cum exagereaza Gentea. De ce nu vorbeste de zona Depozitelor sau de zona Centrala sau Nord unde prostul gust e la el acasa. Dar cred ca ii cerem prea mult d-lui Gentea. Atata poate!

  • Boni spune:

    Să se uite și la poteca bătătorită de locatari între blocurile 24 și 25, poate nu mai este împotriva trecerii corecte de pietoni cu care era de acord atunci când era doar consilier local.

  • Tiberiu Stoica spune:

    Da e fromos dar sa vadă dl. Primar și cartierul Războieni mai ales zona vestitului bloc G1 unde grădinile și spatiile verzi sunt gropi de gunoi.!

  • Edi spune:

    Tare frumoasă fantana arteziană de pe Calea Bucuresti.Se mentine de peste 40 de ani timp in care niciun primar nu a fost in stare sa i schimbe designul si sa o faca mai actuală. Frumoasa si culoarea albastra a fantanii, mai ceva ca albastru tavernelor din Grecia. Haideți să o aducem in zilele noastre. Credeti ca se poate?

  • ddfdfd spune:

    ne intoarcem in vremurile de odinioara…..facem reclama doar la ceea ce este frumos…..eu zi sa mergeti sa faceti un reportaj in parcul din spatele liceului Ion Barbu Banatului….acolo unde stam paznici la serpii care inconjoara parcul si plin de fecale de la caini…

  • Andrei spune:

    Poate il intrebati dumneavoastra pe Dl. Primar ce a facut cu ornamentul de inox de la fantana. Si ce mare lucru ca a plantat niste panselute? Calea Bucuresti arata bine pentru ca a fost conceputa din start sa arate bine. E destul de larga, asre spetiu verde si blocurile nu se intind pana in buza soselei.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90