930×122 CAPRA 5

închisoare cu executare

Argeș: A ajuns la închisoare pentru că a condus beat și fără permis!

În ziua de 30 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, împreună cu polițiștii Secției 3 Poliție Pitești și polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș au pus în executare un Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Pitești, privind pe un bărbat de 44 de ani, din Cocu, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Breaking News! Fost fotbalist din Generația de Aur intră la închisoare

Acesta este condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept și refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul a fost încarcerat.

Citiți și: Argeșean băgat în închisoare pentru trafic de minori!

Totodată, polițiștii argeșeni au depistat și un bărbat de 36 de ani, din Bughea de Sus, urmărit internațional în baza unui Mandat European de arestare emis de autoritățile din Franța.

Bărbatul în cauză a fost prezentat în fața Curții de Apel Pitești, în vederea parcurgerii procedurii de extrădare.

Foto descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3