930×122 CAPRA 5

închisoare cu executare

    Argeș: Tânăr prins și dus la închisoare pentru trafic de droguri și trafic de minori

    În ziua de 09 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, rămas definitiv prin decizia Curții de Apel Pitești, privind pe un bărbat de 25 de ani, din Câmpulung.

    Citiți și: Breaking News! Fost fotbalist din Generația de Aur intră la închisoare

    Tânărul este condamnat la patru ani și opt luni de închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri și trafic de minori.

    Cel în cauză a fost încarcerat.

    Citiți și: Argeșean băgat în închisoare pentru trafic de minori!

    De asemenea, polițiștii argeșeni au pus în executare alte două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

    Este vorba despre ați doi bărbați în vârstă de 51 de ani, respectiv 35 de ani.

    Bărbatul de 51 de ani, din Miroși, este condamnat la trei ani și opt luni de închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și uciderea din culpă a unei persoane.

    Celălalt bărbat, din Bogați, este condamnat la trei ani și zece luni de închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de complicitate la tăiere fără drept de arbori.

    Bărbații au fost încarcerați.

    Foto descriptiv

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90