930 x122 grota rece

închisoare cu executare

    Argeș: La 24 de ani a ajuns după gratii

    Un tânăr de 24 de ani, din comuna argeșeană Bradu, își va petrece următorii ani după gratii.

    Citiți și: Breaking News! Fost fotbalist din Generația de Aur intră la închisoare

    Acesta este condamnat la cinci ani, zece luni și 20 de zile de închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de trafic de minori, transmite IPJ Argeș.

    Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota au fost cei care au pus în executare mandatul pedepsei cu închisoarea.

    Citiți și: Argeș: A ajuns la închisoare pentru că a condus beat și fără permis!

    Bărbatul în cauză a fost încarcerat.

    De asemenea, acesta nu este singurul argeșean care a ajuns după gratii.

    „În ziua de 24 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au pus în executare un Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Pitești, privind pe un bărbat de 34 de ani, condamnat la doi ani de închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de amenințare și încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis ordin de protecție provizoriu a obligației de a păstra o distanță minimă determinată față de victimă și dispusă prin ordin de protecție”, transmite IPJ Argeș.

    Foto: descriptiv

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3