EcoMoto 930×122

dispărut

Argeș. A dispărut! Toată lumea este în alertă!

Argeș. A dispărut! Toată lumea este în alertă!

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Astăzi, politiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 45 de ani, din comuna Negrași, a plecat de la domiciliul său, unde nu a mai revenit.

Vasile Dună a plecat din localitatea de domiciliu, în noaptea de 23 spre 24 august a.c., împreună cu alte persoane, intenționând să plece la lucru în străinătate.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Însă, din relațiile oferite ulterior de la unul dintre însoțitori, a rezultat că la vamă, bărbatul s-ar fi răzgândit și ar fi cobotât din mijlocul de transpoort cu care călătorea, având intenția de a se întoarce la domiciliu, unde nu a revenit până în prezent.

Argeș. A dispărut! Toată lumea este în alertă!

Cel în cauză nu deține telefon.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1.60 m, greutate 60 kg, ochi căprui, păr șaten tuns scurt.

Vestimentație: bluză de culoare bleu deschis, pantaloni scurți de culoare gri, încălțăminte sport neagră.

Persoanele care pot da relații cu privire la bărbatul în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Orașului Costești, la telefon 0248 672 336.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90