EcoMoto 930×122

protest

Argeş: A fost aprobat protestul privind problema urşilor

A fost aprobat protestul privind problema urşilor, la Rucăr.

Citiți și: Protest uriaș la Carrefour!

Solicitarea privind organizarea unui protest la Rucăr a fost aprobată de către administraţia locală, după ce Gheorghe Gabriela Felicia, unul dintre localnicii terorizaţi de prezenţa urşilor pe stradă şi în gospodării a avut iniţiativa pentru ca oamenii să-şi exprime nemulţumirile în acest fel.

În cursul zilei trecute, femeia a adresat solicitarea Primăriei, iar astăzi a fost avizată favorabil.

Citiți și: Atenție, șoferi! Trafic paralizat pe autostradă!

Protestul, potrivit autorizaţiei eliberate de Primăria Rucăr, va avea loc duminică 19 septembrie, de la ora 13.00. Sunt aşteptaţi circa 200 de participanţi.

„Adunarea publică se va desfăşura în spaţiul delimitat în mod corespunzător în incinta Târgului Săptămânal – spaţiul cuprins în vecinătatea Parcului Grădina Publică şi până la intersecţia cu drumul de acces în cartierul Peste Vale, fără afectarea circulaţiei rutiere pe strada Pieţei şi acccesului în unităţile comerciale şi proprietăţi particulare, între orele 13.30 – 16.30”, se arată în documentul emis de Primărie.

„Nu se avizează deplasarea pe strada Dispensarului şi strada Tabaci, până la Primăria Rucăr, aspect îngreunat de lipsa trotuarelor care împiedică deplasarea, sens în care utilizarea carosabilului ar conduce la stânjenirea folosirii normale a drumurilor publice, aspect care contravine prevederilor art. 2 din Legea nr. 60/1991”, se mai precizează în acelaşi comunicat.

(Foto: descriptiv / Sursa: EVZ.ro)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90