930X122 MAIA

bani

Argeș: A găsit bani pe stradă și i-a predat Poliției. Se caută proprietarul!

Gest de omenie! Un argeșean cu spirit civic a găsit o sumă de bani pe stradă, în orașul Ștefănești, apoi i-a predat oamenilor legii.

Citiți și: Pitești. Salarii mai mari pentru angajații de la Primărie și instituțiile subordonate!

Bărbatul a găsit banii pe strada Izvorani, în această dimineață. Este vorba despre o sumă de aproximativ 500 de lei. Acum, polițiștii caută proprietarul.

Poliția Argeș transmite:

Citiți și: Pitești. Scandal în Găvana! Luați pe sus de Poliție!

„În ziua de 08 septembrie , în jurul orei 11:20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizați de către un bărbat de 52 de ani, din Ștefănești, despre faptul că a găsit o sumă de bani, pe stradă, dorind să îi predea polițiștilor pentru a face verificările care se impun pentru găsirea persoanei care i-a pierdut.

Locul unde a fost găsită suma de bani este pe strada Izvorani, în zona podului.

Suma de bani este de aproximativ 500 de lei ( nu vom face cunoscute suma exacta sau valoarea banilor, tocmai pentru a ajuta la corecta identificare a persoanei care i-a pierdut ).

Având în vedere că până în prezent, polițiștii nu au identificat persoana care a pierdut suma în cauză, transmitem rugămintea de a face cunoscută această întâmplare, astfel încât persoana care a pierdut suma de bani să contacteze Poliția Orașului Ștefănești (la telefon 0248 265 185, sau direct, la sediul de pe str. Coasta Câmpului nr. 54A), urmând ca după confirmare să îi fie restituită suma de bani.

Cu această ocazie, felicităm persoana care a făcut un gest moral ce merită dat ca exemplu.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: stiri.md

555 X 222 CAPRA

Comentarii

SMART KIDS 570×90