930 x122 grota rece

bani

Argeș. A găsit un portofel plin cu bani! Ce a urmat e scenariu de film

Argeș. A găsit un portofel plin cu bani! Ce a urmat e scenariu de film

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Polițiștii de investigatii criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat ieri cercetările într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, privind săvârșirea infracțiunii de însușirea bunului găsit.

A fost identificat și reținut un bărbat de 55 de ani, din același municipiu.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

„Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 5 septembrie, în jurul orei 12:30, o femeie de 60 de ani, din Corbeni, ar fi uitat un portmoneu, în care se găseau și sumele de aproximativ 3.500 de lei și 50 de euro, în timp ce se afla la cumpărături, în zona pieței centrale din municipiul Curtea de Argeș.

Argeș. A găsit un portofel plin cu bani! Ce a urmat e scenariu de film

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că obiectul ar fi fost găsit de către un bărbat de 55 de ani, din Curtea de Argeș, care ar fi dispus asupra acestuia prin însușirea sumei de bani. Ulterior, portmoneul a fost găsit pe un pervaz exterior al clădirii pieței.

La scurt timp, bărbatul în cauză a fost depistat de polițiști, fiind condus la sediul Poliței Municipiului Curtea de Argeș pentru cercetări.

După administrarea probatoriului, sub supravegherea parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, bărbatul de 55 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță”, transmite Poliția Argeș.

Astăzi, 7 septembrie, urmează să fie dispusă o măsură preventivă pe numele bărbatului.

Foto: Descriptiv/sfatulpărinților.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Anonim spune:

    Furtul trebuie pedepsit, iar cei care își lasă chiar și pentru o secunda portofele din mâini, trebuiesc amendați și declarați nebuni și consiliați de psihologii spitalului de la Vedea.
    Nu-ți lași portofelul din mâna niciodată, în nicio circumstanta. Niciodată.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90