Donaris 930 x 122

mioveni

Argeș: A spart un bar și un magazin de lângă Primărie, apoi s-a dus la păcănele

S-a dat spargerea miercuri-noapte, în Mioveni. Un tânăr de 31 de ani, din Mihăești, a intrat prin efracție în două societăți comerciale și a furat peste 5.000 de lei.

Citiți și: Ziua în care nimeni nu a scăpat! Este uluitor ce s-a întâmplat

Potrivit surselor ePitești.ro, bărbatul ar fi spart un bar, apoi un magazin din spatele Primăriei Mioveni. Banii furați i-ar fi băgat la păcănele.

IPJ Argeș transmite:

În ziua de 27 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au continuat verificările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și au reținut un bărbat de 31 de ani, din Mihăești.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 26 spre 27 aprilie a.c., bărbatul ar fi pătruns, prin efracție, în incinta a două societăți comerciale de pe raza orașului Mioveni, de unde ar fi sustras suma totală de 5.350 de lei.

La data de 27 aprilie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto principal: descriptiv

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3