930 pe 122 COSTACHE

mioveni

Argeș: A spart un bar și un magazin de lângă Primărie, apoi s-a dus la păcănele

S-a dat spargerea miercuri-noapte, în Mioveni. Un tânăr de 31 de ani, din Mihăești, a intrat prin efracție în două societăți comerciale și a furat peste 5.000 de lei.

Citiți și: Argeș. O tânără șoferiță i-a dat gata pe polițiști!

Potrivit surselor ePitești.ro, bărbatul ar fi spart un bar, apoi un magazin din spatele Primăriei Mioveni. Banii furați i-ar fi băgat la păcănele.

IPJ Argeș transmite:

În ziua de 27 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au continuat verificările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și au reținut un bărbat de 31 de ani, din Mihăești.

Citiți și: Pitești. Ce s-a întâmplat cu bărbatul fugit din azil

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 26 spre 27 aprilie a.c., bărbatul ar fi pătruns, prin efracție, în incinta a două societăți comerciale de pe raza orașului Mioveni, de unde ar fi sustras suma totală de 5.350 de lei.

La data de 27 aprilie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 POSADA 3