EcoMoto 930×122

Arges

Argeș. Accident în lanț provocat de un șofer de 22 de ani! Copil rănit

Update: Argeș. Accident în lanț provocat de un șofer de 22 de ani! Copil rănit

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un tânăr de 22 de ani, din județul Arad, care conducea o autoutilitară, pe DN 7C, din direcția Pitești către Curtea de Argeș, în localitatea Merișani, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism.

Era condus, în aceeași direcție de mers, de o tânără de 22 de ani, din Bulgaria. La rândul său, mașina a fost pe care l-proiectată în autoturismul din fața sa, condus de un bărbat, de 52 de ani, din județul Călărași, care la rândul său, a fost proiectat într-o autoutilitară, condusă în aceeași direcție de mers, de un bărbat de 47 de ani, din București, autoutilitară care a intrat în autoturismul din fața sa, condus de un bărbat, de 46 de ani, din Câmpulung, pe care, de asemenea, l-a proiectat în autoturismul din față, condus de un bărbat de 31 de ani, din Bulgaria.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

În urma accidentului, au fost răniți, ușor, o femeie de 38 de ani și un minor de 13 ani, ambii din Brăila, pasageri în cel de-al treilea autovehicul implicat în carambol.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză,  a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilitea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Știrea inițială: Argeș. Carambol cu 6 mașini. Circulație îngreunată

Un accident rutier în care sunt implicate 6 autoturisme a avut loc în urmă cu puțin timp în Argeș.

Evenimentul s-a produs pe DN 7C, în Merișani, transmite Poliția Argeș.

Se circulă alternativ, pe un sens, conform sursei citate.

La locul incidentului nu au fost identificate victime încarcerate.

Două persoane primesc îngrijiri medicale, transmite și Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3